Aikuiset

Aikuisten syyskausi alkaa 30.8.
Ilmoittautuessasi useampaan kuin yhteen ryhmään, saat seuraavista ryhmistä alennusta 25€ kausimaksusta!

Ryhmät:

Aikuisten telinejumppa

Ti 20-21.15, Sinilähde-talo
Kausimaksu, syksy: 75€+jäsenmaksu*, eläkeläiset 70€+jäsenmaksu*

Aikuisten telinejumpassa pääset kehittämään kehonhallintaa, liikkuvuutta, peruskuntoa ja lihasvoimaa. Tunneilla hyödynnetään telinevoimistelun telineitä ja harjoitellaan erilaisia liikkeitä kuten käsilläseisonta, kuperkeikat ja kärrynpyörät. Jokaiseen harjoitukseen kuuluu alkuverryttely, harjoittelu telineillä, sekä loppuvenyttelyt. Aikaisempaa telinevoimistelu/voimistelu-taustaa ei tarvitse olla, vaan jokainen voi harjoitella oman tasonsa mukaan.

FlowJooga (aikuiset)

Ke 18.45-19.45, Sinilähde-talo
Kausimaksu, syksy: 70€+jäsenmaksu*, eläkeläiset 65€+jäsenmaksu*

FlowJooga-tunnilla asanat eli joogaliikkeet virtaavat hengityksen tahdissa. Harjoitus on saanut vaikutteita monista eri joogasuuntauksista, kuten astangajoogasta. FlowJooga kehittää niin liikkuvuutta, tasapainoa, voimaa, kehonhallintaa kuin kehon ja mielen yhteyttäkin. Tunnin sisältö vaihtelee ryhmän toiveet huomioiden.

Tunnille voivat osallistua kaikentasoiset joogaajat, mutta perusjoogaliikkeiden tuntemus helpottaa mukana pysymistä. HUOM: Ota mukaan oma joogamatto, hikipyyhe ja juomapullo.

YinJooga (aikuiset)

Ke 19.50-21.00, Sinilähde-talo
Kausimaksu, syksy: 70€+jäsenmaksu*, eläkeläiset 65€+jäsenmaksu*

YinJooga on staattista, hiljaista, rauhallista ja syvää. Harjoituksessa lihakset pyritään saamaan rennoiksi, jolloin tehtävien venytysten vaikutus yltää syvälle kudoksiin ja lihaskalvoihin asti.  Asentoja ylläpidetään 2-10 minuuttia/ liike. YinJooga sopii kaikille kuntotasoon katsomatta, tervetuloa mukaan! Huom: ota oma jumppa- tai joogamatto sekä keskikokoinen pyyhe mukaan apuvälineeksi!

Aura – tanssillinen voimistelu

Su 17-19, Jyrängön koulun liikuntasali
Kevätkauden hinta: 110€+jäsenmaksu*, eläkeläiset 100€+jäsenmaksu*

Tanssillinen voimistelu on tanssin ja voimistelun yhdistävä, suomalaiseen naisvoimisteluun pohjautuva laji, joka liikuttaa suurta joukkoa suomalaisia. Aura-ryhmä on suunnattu kaikille tanssillisesta voimistelusta kiinnostuneille. Ryhmässä työstetään tanssillisen voimistelun perustekniikoiden lisäksi koreografiaa seuran näytöksiin sekä mahdollisiin kilpailuihin. Ryhmä päättää yhdessä kilpailuihin osallistumisesta. Mukaan voi lähteä täysin ilman voimistelu-taustaa!

*Kausimaksun lisäksi peritään seuran jäsenmaksu. Jäsenmaksun määrä on 20€ ja se kattaa sekä syykauden 2021, että kevätkauden 2022. Aikuisten liikuntaryhmistä ilmoittautuessa useampaan kuin yhteen ryhmään saa seuraavista ryhmistä kausimaksusta 25€ alennusta.

Ryhmiin ilmoittaudutaan Hoikan kautta: https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx
Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen ilmoittautuminen -välilehdellä.