Aikuiset

Ryhmät:

Aikuisten telinejumppa 

Ma 19.15-20.30, Sinilähde-talo
Kausimaksu: 85 € + *jäsenmaksu

Aikuisten telinejumpassa pääset kehittämään kehonhallintaa, liikkuvuutta, peruskuntoa ja lihasvoimaa. Tunneilla hyödynnetään motoriikkatilan telineitä (mm. volttimonttu, trampoliini, lattiapuomi, erilaiset patjat) ja harjoitellaan erilaisia liikkeitä kuten käsilläseisonta, kuperkeikat ja kärrynpyörät. Jokaiseen harjoitukseen kuuluu alkuverryttely, harjoittelu telineillä, sekä loppuvenyttelyt. Aikaisempaa telinevoimistelu/voimistelu-taustaa ei tarvitse olla, vaan jokainen voi harjoitella oman tasonsa mukaan. 

Ohjaaja: Santeri

Aikuisten joukkuevoimistelu 

Ti 18.30-20, Sinilähde-talo
Kausimaksu: 100 € + *jäsenmaksu

Aikuisten joukkuevoimistelussa pääset tutustumaan joukkuevoimisteluun, kohottamaan kuntoa ja keskivartalon hallintaa. Ryhmä harjoittelee voimistelun perustaitoja kuten vartaloliikkeitä, hyppyjä, tasapainoja, askelluksia ja liikkuvuutta. Harjoituksiin sisältyy alkulämmittely, sekä loppuvenyttelyt, voimisteluliikkeiden ja esiintymisohjelman koreografian harjoittelu. Ryhmään voi ilmoittautua mukaan ilman aiempaa voimistelutaustaa, sillä jokainen voi harjoitella oman tason mukaisesti. Kauden päätteeksi ryhmän jäsenet pääsevät halutessaan esiintymään seuran näytökseen. 

Ohjaaja: Aino H.

FlowJooga (aikuiset) 

Ke 18-19, Elämänkaaritalo
Kausimaksu: 70 € + *jäsenmaksu

FlowJooga-tunnilla asanat eli joogaliikkeet virtaavat hengityksen tahdissa. Harjoitus on saanut vaikutteita monista eri joogasuuntauksista, kuten astangajoogasta. FlowJooga kehittää niin liikkuvuutta, tasapainoa, voimaa, kehonhallintaa kuin kehon ja mielen yhteyttäkin. Tunnin sisältö vaihtelee ryhmän toiveet huomioiden.

Tunnille voivat osallistua kaikentasoiset joogaajat, mutta perusjoogaliikkeiden tuntemus helpottaa mukana pysymistä. HUOM: Ota mukaan oma joogamatto, hikipyyhe ja juomapullo.

Ohjaaja: Kati

YinJooga (aikuiset) 

Ke 19.15-20.30, Elämänkaaritalo
Kausimaksu: 85 € + *jäsenmaksu

YinJooga on staattista, hiljaista, rauhallista ja syvää. Harjoituksessa lihakset pyritään saamaan rennoiksi, jolloin tehtävien venytysten vaikutus yltää syvälle kudoksiin ja lihaskalvoihin asti.  Asentoja ylläpidetään 2-10 minuuttia/ liike. YinJooga sopii kaikille kuntotasoon katsomatta, tervetuloa mukaan! Huom: ota oma jumppa- tai joogamatto sekä keskikokoinen pyyhe mukaan apuvälineeksi!

Ohjaaja: Kati


*Kausimaksun lisäksi peritään seuran jäsenmaksu. Jäsenmaksun määrä on 20 € ja se kattaa sekä syykauden 2022, että kevätkauden 2023. 

Ryhmiin ilmoittaudutaan Hoikan kautta: https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx
Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen ilmoittautuminen -välilehdellä.