Aikuiset

Harrasteryhmien kausi alkaa 28.8.2023. Ilmoittautuminen Hoikan kautta on avoinna!

Aikuisten ryhmiin voivat ilmoittautua kaikki 16 vuotta täyttäneet (2007 ja aiemmin syntyneet). Harrasteryhmissä voi käydä kokeilemassa maksutta. 

Aikuisten telinejumppa 

Ma 20-21.15 Sinilähde-talo
Kausimaksu: 85 € + *jäsenmaksu

Aikuisten telinejumpassa pääset kehittämään kehonhallintaa, liikkuvuutta, peruskuntoa ja lihasvoimaa. Tunneilla hyödynnetään motoriikkatilan telineitä (mm. volttimonttu, trampoliini, lattiapuomi, erilaiset patjat) ja harjoitellaan erilaisia liikkeitä kuten käsilläseisonta, kuperkeikat ja kärrynpyörät. Jokaiseen harjoitukseen kuuluu alkuverryttely, harjoittelu telineillä, sekä loppuvenyttelyt. Aikaisempaa telinevoimistelu/voimistelu-taustaa ei tarvitse olla, vaan jokainen voi harjoitella oman tasonsa mukaan. 

Ohjaaja: Kai (Petra & Julia)

Aikuisten joukkuevoimistelu 

Ti 18.45-20.15 Sinilähde-talo
Kausimaksu: 100 € + *jäsenmaksu

Aikuisten joukkuevoimistelussa pääset tutustumaan joukkuevoimisteluun, kohottamaan kuntoa ja keskivartalon hallintaa. Ryhmä harjoittelee voimistelun perustaitoja kuten vartaloliikkeitä, hyppyjä, tasapainoja, askelluksia ja liikkuvuutta. Harjoituksiin sisältyy alkulämmittely, sekä loppuvenyttelyt, voimisteluliikkeiden ja esiintymisohjelman koreografian harjoittelu. Ryhmään voi ilmoittautua mukaan ilman aiempaa voimistelutaustaa, sillä jokainen voi harjoitella oman tason mukaisesti. Kauden päätteeksi ryhmän jäsenet pääsevät halutessaan esiintymään seuran näytökseen. 

Ohjaaja: Aino H.

Yin&Yang-jooga 

To 18.15-19.30 Elämänkaaritalo
Kausimaksu: 85 € + *jäsenmaksu

Yin&Yang-harjoituksessa yhdistetään kehoa vahvistavaa ja palauttavaa dynaamisempaa Flow-asanaharjoittelua sekä kokonaisvaltaisen lempeää Yin-joogaa. Yang–osuuden aikana tehdään siis dynaamisempaa joogaa, joka saa veren kiertämään ja kehon lämpenemään. Yin-osuuden aikana taas toteutetaan kehoa hitaasti palauttavia ja venyttäviä asanoita sekä mieltä kirkastavia hengitys-ja meditaatioharjoituksia. Tunti sopii kaikille.

Välineet: oma jooga-tai jumppamatto, viltti tai pyyhe ja juomapullo

Ohjaaja: Sonja

 


*Kausimaksun lisäksi peritään seuran jäsenmaksu. Jäsenmaksun määrä on 20 € ja se kattaa sekä syykauden 2023, että kevätkauden 2024. 

Ryhmiin ilmoittaudutaan Hoikan kautta: https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx
Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen ilmoittautuminen -välilehdellä.