Cheerleading, kevät 2020

Kausi alkaa 13.1.2020. Ilmoittautuminen kevään ryhmiin 30.12.2019 alkaen https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx

HUOM! Harjoitusaikataulut välilehdeltä löydät tarkemman kalenterin viikkoharjoituksista ja treenipaikoista!

Golden Koalas minit harrastusjoukkue (2010 – 2014 syntyneet)

Ma klo.16.30-18.00 Lyseonmäen koulu, Kivimaa sali

Ke klo.17-18.00 Lyseonmäen koulu, Kivimaa sali

Valmentajat: Veera Valtonen, Pinja Staven ja Reea Rapala

Syyskauden hinta: 2 krt/vko 90€ (+10€ jäsenmaksu)

Golden Koalas on mini-ikäisten harrasteryhmä. Harjoituksissa opetellaan cheerleadingin alkeita kaksi kertaa viikossa. Joukkue sopii jo vähän lajitaustaa omaaville, sekä uusille harrastajille. Joukkue toimii myös hyvänä ponnahduslautana myöhemmin kilpajoukkueeseen siirtyville. Golden Koalas esiintyy seuran näytöksissä.

Instagram: @hvsgoldenkoalas

Golden Corgis  minien kilpajoukkue (2008-2011 syntyneet)

Ti klo 18.30-20.00, Vierumäen urheiluopisto, Pihkalan voimistelusali

To klo 16.00-17.30, Lyseonmäen koulu, Kivimaa sali

Valmentajat: Oona Varmanen, Veera Valtonen ja Lahja Kinnunen

Hinta: 2 krt/vko 155€ (+10€ jäsenmaksu)

Golden Corgis on mini-ikäisten joukkue, joka kilpailee harrastajien itse halutessa. Kisaaminen on joukkueen tavoite. Joukkue esiintyy seuran näytöksissä sekä muissa mahdollisissa tapahtumissa. Harrastajilta odotetaan lajitaustaa sekä sitoutumista treeneissä ja mahdollisilla päiväleireillä käymiseen. Joukkueella on karsinnat ensimmäisissä treeneissä, tämän lisäksi joukkueeseen voi hakea ottamalla yhteyttä valmentajiin.

Instagram: @hvsgoldencorgies

Lisätietoja joukkueesta tuhkasirius@gmail.com tai puh. 044 3286508

Golden Tigers juniorit kilparyhmä (2004-2008 syntyneet)

Ma klo 16.30-18.30 Vierumäen urheiluopisto, Areena
Ti klo 16.30-18.30 Vierumäen urheiluopisto, Areena
To klo 17.30-19.30 Lyseonmäen koulu, Kivimaasali

Valmentaja: Minttu Viinikka

Kevätkauden hinta: 3 krt/vko 48€/kk (tammi-toukokuu +10€ jäsenmaksu)

Golden Tigers on juniori-ikäisten kilpajoukkue, joka harjoittelee kolme kertaa viikossa. Viikoittaisten harjoitusten lisäksi joukkueella on vuodessa muutamia leirejä, joihin kaikkien harrastajien tulee osallistua. Golden Tigers osallistuu kilpailuihin, sekä esiintyy seuran näytöksissä ja mahdollisesti muissa tapahtumissa. Harrastajat sitoutuvat käymään harjoituksissa.
Instagram: @hvsgoldentigers

Lisätietoja joukkueesta minttu.viinikka@hotmail.fi

________________________________

Kilpajoukkueisiin otetaan harrastajia kisajoukkueen ja muutamien varahenkilöiden verran, mutta kisajoukkue ilmoitetaan aina vasta kisojen lähestyessä. Kaikki harrastajat voivat kuitenkin osallistua kisamatkoille. Kisajoukkueen valinnoissa kiinnitetään erityisesti huomiota harrastajan kehonhallintaan, lajitaitoihin, asenteeseen ja motivaatioon

Jokainen ryhmä tekee omat pelisäännöt yhdessä valmentajan kanssa keskustellen. Mikä meille on tärkeää, mitä yhteisiä asioita haluamme kunnioittaa juuri meidän joukkueessa tai ryhmässä? Pelisääntöjä kerrataan tarvittaessa kauden aikana, jotta kaikilla on ryhmässä hyvä olla ja harrastaa.

Ryhmiin ilmoittaudutaan Hoikan kautta: https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx
Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen ilmoittautuminen -välilehdellä.